LIMBA ITALIANA (COMUNICARE IN LIMBA ITALIANA)

italiana

Cursul se adreseaza celor care doresc sa-si insuseasca notiuni fundamentale de limba italiana, si sunt recomandate tuturor acelora care doresc sa asimileze si sa-si consolideze cunostintele de limba italiana care sa le permita sa se descurce cu succes in situatii uzuale. Aspectul grafic atractiv al cursului, numeroasele tipuri de exercitii, sectiunile speciale de citire, vorbire, ascultare, gramatica, pronuntie, faciliteaza invatarea limbii italiene intr-un timp foarte scurt.

 Metodele de predare folosite sunt interactive, dinamice, comunicative si mai ales eficiente, determinand progresul cursantului inca de la primele sedinte. Acesta este stimulat sa se implice activ la lectii, sa intrebe, sa comunice. Exercitiile individuale, in doi sau in grup simuleaza situatii reale, determinand implicarea cursantului.

 Dorind sa va punem la dispozitie servicii de cea mai buna calitate, cursurile noastre sunt impartite conform Cadrului European Comun de Referinta pentru Abilitati de Invatare a Limbilor Straine . Astfel, dumneavoastra puteti opta pentru:

 

Nivelul A1 - utilizarea limbii la nivel 0 incepator

- curs de 30 ore (45min/h) : pret 550 RON

 

Nivelul A2 - utilizarea limbii la nivel elementar

-          A2- 1- curs de 30 ore (45min/h) : pret 550 RON

-          A2- 2- curs de 30 ore (45min/h) : pret 550 RON

 

Nivelul B1 - utilizarea independenta a limbii – nivel intermediar de baza

-          B1- 1- curs de 30 ore (45min/h) : pret 570 RON

-          B1- 2- curs de 30 ore (45min/h) : pret 570 RON

 

Nivelul B2 - utilizarea independenta a limbii – nivel intermediar

-          B2- 1- curs de 30 ore (45min/h) : pret 580 RON

-          B2- 2- curs de 30 ore (45min/h) : pret 580 RON

 

Nivelul C1 - utilizarea competenta a limbii – nivel avansat

                  -            C1- 1- curs de 30 ore (45min/h) : pret 600 RON

-          C1- 2- curs de 30 ore (45min/h) : pret 600 RON

 

Nivelul C2 - utilizarea competenta a limbii – nivel avansat master

-          C2- 1- curs de 30 ore (45min/h) : pret 700 RON

-          C2- 2- curs de 30 ore (45min/h) : pret 700 RON

 

Nivelul dumneavoastra de cunostinte va fi indicat de profesorii nostri in urma unui test pe care il veti sustine inainte de inceperea cursului.

La cerere puteti opta pentru cursuri speciale, dedicate necesitatilor dumneavoastra: vocabular pentru plecari in vacante, cursuri business, telephoning, cursuri pentru asistente medicale.

Cursurile se desfasoara intr-un mediu de comunicare placuta interactiva. La cerere se va utiliza limbaj tehnic, dedicat necesitatilor. Prin aceste cursuri se urmareste dezvoltarea celor cinci competente fundamentale intelegerea limbii vorbite, exprimarea orala, intelegerea limbii scrise, redactarea corecta a unui text scris, interactiunea in conversatie) in scopul folosirii active a limbii in situatii concrete.

Cursurile se desfasoara in Sibiu

De asemenea vor putea avea loc in orice localitate din tara unde sunt inscrise minim 10 persoane pentru seria respectiva de curs.

Documente necesare inscrierii: copie dupa CI.

Cursul se poate achita integral la inscriere sau exista si posibilitatea de a fi achitat si in rate dupa cum urmeaza: prima rata se achita la inscriere si este de minim 200 lei iar restul de bani se achita integral in prima jumatate a cursului.

Webdesign by Media Serv