Feng shui

feng-shuiCursul se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si imbunatateasca viata, mediul in care traiesc, aducand armonia, iubirea, prosperitatea si succesul in viata lor.

Tematica: Feng Shui este considerata stiinta care studiaza si ne reveleaza secretele armonizarii energiilor prezente in viata noastra si inlaturarea energiilor negative ce ne perturba existenta.

Chinezii au observat si analizat din vechime schimbarile petrecute in natura, iar cunostintele acumulate au condus la conceperea unor principii aplicabile mediului inconjurator, ce se regasesc in stiinta Feng Shui. Daca sunt respectate, acestea ne pot ajuta sa ne imbunatatim viata, sa traim in deplina liniste si armonie atat cu cei din jurul nostru, cat si cu natura insasi.

Cursul cuprinde atat notiuni teoretice, cat si aspecte practice. Vor fi prezentate variante ingenioase de amenajare a apartamentului, casei, biroului si gradinii, Feng Shui pentru afaceri si pentru dragoste, toate urmarind ideea de armonie universala si echilibru, care sa conduca la liniste, sanatate, fericire, iubire, prosperitate.

Obiective: In finalul cursului, absolventii vor fi capabili sa-si amenajeze locuinta in stil Feng Shui, sa determine punctele tari si punctele slabe ale unei locuinte, sa-si stabileasca directiile favorabile si nefavorabile, sa faca schite si sa stabileasca remedii Feng Shui de calitate astfel incat sa poata imbunatati considerabil ambianta mediului in care aplica aceste principii si sa ofere consultanta Feng Shui de calitate celor care solicita aceasta.

Total: 24 ore 500 lei

Consultanta Feng - Shui:

Pret: 7E/mp

Webdesign by Media Serv