LIMBA EBRAICA (COMUNICARE IN LIMBA EBRAICA)

ebraicaAvand la origini limba ebraica biblica, limba ebraica moderna (ivrit) a luat fiinta la sfarsitul secolului al XIX din dorinta de re-creere a unei identitati nationale evreiesti. Limba ebraica apartine grupului limbilor semitice nord-occidentale. In prezent ivrit-ul este limba oficiala a statului Israel si este o limba vie, folosita si in literatura, stiinta si filozofie.

Limba ebraica moderna are un aflabet propriu care nu include vocalele, si se scrie orizontal, de la dreapta la stanga.
Cursul se adreseaza celor care doresc sa-si insuseasca notiuni fundamentale de limba ebraica, si sunt recomandate tuturor acelora care doresc sa asimileze si sa-si consolideze cunostintele de limba ebraica, astfel incat sa le permita sa se descurce cu succes in situatii uzuale. Aspectul grafic atractiv al cursului, numeroasele tipuri de exercitii, sectiunile speciale de citire, vorbire, ascultare, gramatica, pronuntie, faciliteaza invatarea limbii arabe intr-un timp foarte scurt.

Metodele de predare folosite sunt interactive, dinamice, comunicative si mai ales eficiente, determinand progresul cursantului inca de la primele sedinte. Acesta este stimulat sa se implice activ la lectii, sa intrebe, sa comunice. Exercitiile individuale, in doi sau in grup simuleaza situatii reale, determinand implicarea cursantului.

Va punem la dispozitie 2 nivele de pregatire: 

1. Pentru cursul Nivel HOLLYDAY (excursii, calatorii, vacante) – cu durata de 12 ore - pret 200 lei
2. Nivel STANDARD – cu durata de  30 ore - pret 450 lei

Cursurile se desfasoara intr-un mediu de comunicare placuta interactiva. La cerere se va utiliza limbaj tehnic, dedicat necesitatilor. Prin aceste cursuri se urmareste dezvoltarea celor cinci competente fundamentale intelegerea limbii vorbite, exprimarea orala, intelegerea limbii scrise, redactarea corecta a unui text scris, interactiunea in conversatie) in scopul folosirii active a limbii in situatii concrete.

Cursurile se desfasoara in Sibiu

Documente necesare inscrierii: copie dupa CI.

Cursul se poate achita integral la inscriere sau exista si posibilitatea de a fi achitat si in rate dupa cum urmeaza: prima rata se achita la inscriere si este de minim 200 lei iar restul de bani se achita integral in prima jumatate a cursului.

Webdesign by Media Serv