Dinamizare mentala

Curs de Dinamizare mentala


Avem nevoie de un astfel de curs? Cine are cu adevarat nevoie de acest curs?

Inteleptii spun: ``Suntem suma gandurilor noastre, iar alegerile pe care le facem, sunt pe baza a ceea ce cunoastem. Deci, suntem si suma alegerilor noastre!`` Si asta deja spune foarte multe.  Aceasta o confirma si stiinta actuala prin ultimele studii de psihologie cuantica. Daca cunoasterea noastra este limitata si alegerile noastre vor fi limitate. Marele intelept Shivananda spunea: ~Un gand genereaza o actiune, o actiune da nastere unui obicei. Obiceiul da nastere unui caracter. Iar caracterul genereaza un destin~. Iata ca reusind sa ne schimbam gandurile, reusim de fapt sa ne schimbam destinul.  Mentalul  discursiv, constient ne ajuta sa  actionam pe baza de logica. Totusi, spiritual vorbind, el blocheaza accesul la straturile superioare ale finite noastre (subconstient, supramental) datorita densitatii gandurilor pe care le vehiculam zi de zi. De asemenea acumularile nedorite sau neconstientizate din subconstient care este un substrat al mentalului nostru, (Subconstientul reprezinta totalitatea manifestarilor psihofiziologice si psihomentale care nu rezida permanent in sfera constienta dar care se manifesta in raport cu imprejurarile), ne determina adeseori sa facem alegeri nepotrivite. Depinde cu ce ne sugestionam: filme, stiri, reclame, diverse anturaje etc. De asemenea si ceea ce mancam ne influenteaza foarte mult modul de gandire. Ceea ce alegem, aceea vom avea sau vom deveni.

            In zona capului (si nu numai) se depoziteaza ganduri, sentimente, emotii, credinte limitatoare, judecati de valoare etc, toate conexe cu evenimente din viata actuala si chiar din alte existente. Domeniile vietii in care acestea isi fac simtita prezenta sunt: corp, comunicare, relatii, bani, sexualitate, creativitate, tonus, sanatate, starea de spirit.  Cu ajutorul tehnicilor cursului de Dinamizare mentala, toate aceste energii limitatoare vor fi ``spulberate`` si vom putea practic da o resetare la tot ceea ce stim si ce am acumulat de-a lungul existentei. Vom da astfel un nou impuls pozitiv creierului nostru si de fapt intregii noastre fiinte, pentru a putea lasa in urma trecutul si a incepe o noua viata, luand in considerare noile valori dobandite,  eliberatoare.  

           

Ce ne dorim de fapt prin cursul de Dinamizare mentala?

Acest curs, prin metoda de abordare si tehnicile ce vor fi prezentate ne va ajuta sa ne  readucem claritatea mintii, sa aliniem mintea si inima  astfel incat sa devenim ``stapani in casa noastra`` (in acest corp fizic), sa nu ne mai lasam manipulati de nimeni si de nimic, sa reusim asfel  sa ne folosim mintea ca pe un instrument inedit pentru vindecare daca este cazul, pentru cunoastere si evolutie spirituala,  pentru a face alegeri potrivite si divin inspirate, pentru a ne bucura si a trai o stare de fericire continua.  Claritatea mintii aduce cu ea si linistea sufleteasca. Daca viata noastra este cetoasa, lipsita de culoare, de entuziasm, fara directie, lipsita de teluri, fara energie, entuziasm, monotona si ne dam seama ca traim sub nivelul posibilitatilor noastre, este imperios necesar sa ne clarificam, sa facem ceva. Mintea discursiva doreste mereu explicatii. Fiecare dintre noi ne-am pus macar o data cateva intrebari esentiale: Cine suntem? Care este rostul existentei noastre? Cum am putea sa fim sau ce am putea sa  facem pentru a deveni mai buni si pentru a crea o lume mai buna in jurul nostru? Ce ar trebui sa stim sau sa facem pentru a avea o viata fericita pe termen lung?

Tehnicile pe care le vom practica vor influenta in bine, toate laturile vietii noastre, incepand cu planul fizic (sanatate, somn, bani, cariera), psihic (sentimente, relatii, emotii, controlul starilor), mental (concentrare, creativitate, discernamant, claritate), spiritual (aspiratii elevate, evolutie spirituala).

Dupa practicarea tehnicilor invatate la acest curs, vom gestiona mult mai bine gandurile, sentimentele si emotiile si ne vom simti mai revigorati, relaxati, echilibrati, constienti, optimisti, liberi si fericiti pe termen lung!

Acest curs este indicat si pentru oameni sanatosi care doresc sa se mentina in forma sau sa-si dezvolte noi abilitati dar si pentru cei care sufera de :

-         Minte agitata, stress, confuzie, depresie, anxietate, insomnie, fobii, alergii, atacuri de panica, deficit de atentie, lipsa de claritate legata de menirea sau scopul vietii.

-         Este indicat pentru relaxare profunda si eliminarea blocajelor fizice, psihice si mentale

-         Probleme legate de relatia cu corpul, cu banii, cu familia, cu partenerul, cu cariera

 

Se stie ca toate bolile isi au originea in starile noastre de spirit conexe cu anumite evenimente din trecut. Practicand constant tehnicile prezentate la acest Curs de dinamizare mentala,  noi practic vom sterge vechile ``fisiere`` (obisnuinte) ale creierului nostru si astfel trecutul nu se va mai proiecta in viitorul nostru intr-un mod limitator si determinant, ci va aparea foarte clar posibilitatea unor noi alegeri, fundamentate pe o baza noua, sanatoasa, spirituala, benefica. Cand nu ne mai legam de trecut (care astazi genereaza boli grave precum Dementa si Alzheimerul), noi avem sansa de a ne proteja in acest fel in mod natural de aceste probleme si totodata vom incepe sa generam un viitor optimist, abundent, nelimitat, luminos si fericit. Efecte clare vor aparea inca de la primul curs. Ne vom putea adauga in mod constient multe calitati si sa crestem astfel calitatea vietii noastre. Mai departe noi vom fi capabili sa discernem si sa hotaram, in cunostinta de cauza, ce vom accepta in viata noastra si ce nu. Eliberand gandurile si energiile stagnante, inertiale, practic noi eliberam corpul din inlantuirea vechiului, oferindu-i posibilitatea unor noi alegeri si oportunitati. Avem ocazia sa inlaturam palavrageala continua a mintii, sa nu ne mai identificam cu ea si astfel sa ne dam seama cine suntem cu adevarat si sa realizam ca viata insasi este o alegere, ca putem alege in fiecare moment ce sa facem, cum sa gandim, cum sa reactiionam si cum sa ne determinam viitorul, fara sa ne consideram blocati in diverse situatii fara iesire.

Acesta este un curs pentru oameni constienti sau care doresc sa devina constienti, sanatosi, liberi si fericiti pe termen lung!

Va astept cu mult drag!

Daniel Podoleanu

Formator profesionist, autorizat ANC

Instructor sportiv acreditat ANC

Experienta 29 de ani in Practici energetice, spirituale

Informatii si inscrieri la telefon: 0756785931

 

Webdesign by Media Serv