LIMBA DANEZA (COMUNICARE IN LIMBA DANEZA)

englezaCursul se adreseaza celor care doresc sa-si insuseasca notiuni fundamentale de limba daneza, si sunt recomandate tuturor acelora care doresc sa asimileze si sa-si consolideze cunostintele de limba engleza care sa le permita sa se descurce cu succes in situatii uzuale. Aspectul grafic atractiv al cursului, numeroasele tipuri de exercitii, sectiunile speciale de citire, vorbire, ascultare, gramatica, pronuntie, faciliteaza invatarea limbii engleze intr-un timp foarte scurt.

Metodele de predare folosite sunt interactive, dinamice, comunicative si mai ales eficiente, determinand progresul cursantului inca de la primele sedinte. Acesta este stimulat sa se implice activ la lectii, sa intrebe, sa comunice. Exercitiile individuale, in doi sau in grup simuleaza situatii reale, determinand implicarea cursantului.

Va punem la dispozitie 3 nivele de pregatire : 

1. Pentru cursul Nivel HOLLYDAY (excursii, calatorii, vacante) – cu durata de 12 ore - pret 200 lei
2. Nivel MEDIU – cu durata de  30 ore - pret 450 lei
3. Nivel AVANSAT – cu durata de  30 ore - pret 450 lei

Cursurile se desfasoara intr-un mediu de comunicare placuta interactiva. La cerere se va utiliza limbaj tehnic, dedicat necesitatilor. Prin aceste cursuri se urmareste dezvoltarea celor cinci competente fundamentale intelegerea limbii vorbite, exprimarea orala, intelegerea limbii scrise, redactarea corecta a unui text scris, interactiunea in conversatie) in scopul folosirii active a limbii in situatii concrete.

Cursurile se desfasoara in urmatoarele localitati : Sibiu si imprejurimi : Cisnadie, Avrig, Talmaciu, Medias, Agnita, etc. ;  Cluj, Brasov, Fagaras, Sebes, Alba Iulia, Rimnicu Vilcea, Targu Mures, Timisoara, Arad, Oradea, Bucuresti. De asemenea vor putea avea loc in orice localitate din tara unde sunt inscrise minim 10 persoane pentru seria respectiva de curs.

Documente necesare inscrierii: copie dupa CI.

Cursul se poate achita integral la inscriere sau exista si posibilitatea de a fi achitat si in rate dupa cum urmeaza: prima rata se achita la inscriere si este de minim 200 lei iar restul de bani se achita integral in prima jumatate a cursului.

Webdesign by Media Serv